Langs de waterkant

Tijdens het varen is het natuurlijk heerlijk om langs de waterkant te genieten van al het moois dat daar te vinden is. Nederland is wat dat betreft rijk aan geweldige restaurantjes en campings waardoor uw boottocht een extra dimensie krijgt. Zo maakt u van een simpele vaartocht een geweldig dagje uit.

Restaurantjes langs de waterkant

Wanneer u door de vrije natuur aan het varen bent, dan zult u waarschijnlijk niet veel restaurantjes tegenkomen waar u eenvoudig kunt aanmeren met uw boot. Wanneer u bijvoorbeeld met een sloep de grachten van Amsterdam bevaart, dan zult u het ene na het andere restaurant tegenkomen. Zo kunt u heerlijk dineren aan de grachten, en wanneer u met u boot wilt aanmeren, zullen alle schippers opstaan en u helpen om de boot netjes aan te leggen. Dit geeft een gevoel van eenheid, en daarnaast is het ook nog eens heerlijk eten. Wat dat betreft is Amsterdam dus een echte aanrader om met een sloep doorheen te varen.

Camping

Natuurlijk kunt u overnachten in een luxe hotel, maar wees eerlijk, het is natuurlijk veel leuker om de boottocht te combineren met een overnachting op een camping. Daarmee maakt u van een vaardagje meteen een weekendje weg. Er zijn diverse campings met aanlegsteiger te vinden, zowel in Nederland als in de rest van de wereld. Dit is dus absoluut de moeite waard wanneer u in het bezit bent van een boot.

Door een boottocht te combineren met een lekker diner in een restaurant en een overnachting op een camping, kunt u uzelf verwennen met een heuse minivakantie.

Contact