Watersport vakantie

Houdt u van een fijne vakantie op zijn tijd? Natuurlijk, want dat is hét ultieme moment om helemaal te ontspannen. Er zijn verschillende manieren waarop u watersport in uw vakantie kunt implementeren. De echte watersport liefhebber wil namelijk ook (of júist) op vakantie genieten van varen, kitesurfen, duiken of andersoortige sporten in en om het water.

Cruise vakantie

De bekendste variant van varen op vakantie is natuurlijk de cruise vakantie. Op een zeer luxe cruise schip dat voorzien is van alle gemakken, verkent u schitterende gebieden. U vaart van haven naar haven, en u bent natuurlijk in de mogelijkheid om verschillende kustplaatsen te ontdekken. Het maken van een cruise staat bij veel mensen op de bucketlist, en dat is niet geheel zonder reden. Het is namelijk een zeer relaxte en toch luxe manier van vakantie vieren. Dé manier om 'varen' een hoofdrol te geven in uw reis is door te kiezen voor een cruise vakantie.

Duikbrevet halen in het buitenland

Het is algemeen bekend dat het halen van een duikbrevet een redelijk prijzige aangelegenheid kan zijn. Daarom kiezen veel vakantiegangers er voor om hun brevet in het buitenland te halen. Landen als Indonesië en Thailand bieden duikcursussen aan tegen zeer scherpe tarieven. Daarnaast is het veel mooier om te duiken in de schitterende koraalriffen en heldere wateren van Thailand dan de donkere en vervuilde meren in Nederland.

Surf vakanties

Golfsurfen is een watersport die veelal wordt beoefend in veel zonnigere bestemmingen dan Nederland. Daarnaast zijn de golven in Nederland niet echt uitdagend genoeg voor iemand die al enigszins vooruit kan op zijn surfplank. Er zijn diverse mogelijkheden tot het boeken van surf vakanties: zo kunt u natuurlijk zelf een reis boeken naar een bekende surf bestemming, maar het is ook mogelijk om een compleet verzorgde reis te boeken, vaak inclusief materiaal huur.

U heeft dus voldoende mogelijkheden om watersport te implementeren in uw vakantie. Alvast een fijne vakantie gewenst van het team achter Watersport Holland!

Contact